A fost mare forfotă în familia lui Pepe weekendul care tocmai s-a încheiat! Artistul şi soţia lui, Raluca Pascu, au fost naşi de botez şi de cununie la un eveniment dublu organizat de fratele cântărețului, Miguel Pascu. Nu au lipsit nici fetiţele Ralucăi şi ale lui Pepe, care au strălucit alături de părinţii lor.

Solistul şi-a pregătit cu această ocazie costumul elegant de la un celebru designer, iar fetele lui ţinutele de gală. Artistul a purtat un costum negru, clasic, la care a asortat cămaşă albă şi papion, iar Raluca a îmbrăcat o rochie în ton cu vestimentaţia soţului. Nu doar naşa a fost preocupată de felul în care arată! Bruneta a avut grijă şi de cele două fetiţe ale cuplului pe care le-a îmbrăcate în prinţese. Maria, de 5 ani şi Rosa Alexandra, de 2 ani și jumătate au purtat rochiţe albe şi diademe pe cap.

Raluca Pastramă a vrut să împărtăşească un moment din fericirea pe care a trăit-o şi le-a postat prietenilor ei virtuali o fotografie de familie, în care apare împreună cu Pepe şi fetiţele.

”Tabloul vieţii mele”, este mesajul care a însoţit imaginea postată de Raluca Pastramă pe pagina personală de Instagram.

Întreaga ceremonie a avut loc în Austria. Iată și alte imagini:

Citește și: Pepe și Raluca Pascu și-au amenajat grădinița privată. Cum arată în interior (FOTO)

Foto: Instagram.com