După un divorț neașteptat și dureros, Pepe și-a refăcut viața amoroasă și nu ascunde de nimeni acest fapt. Artistul și iubita lui, Yasmine Ody, se află într-o vacanță la Cannes. Acesta publică des pe Insta-story momente din vacanța de vis și nu uită să o eticheteze pe iubita mai tinerică. 

Povestea vine după un an greu, marcat de divorţ, întrucât artistul latino s-a despărţit de Raluca Pastramă în februarie, după aproape 9 ani de mariaj. Căsătoriile lui Pepe au fost mereu sub semnul suferinţei, atât cea cu Raluca, cât şi cea cu Oana Zăvoranu, ambele sfârşindu-se abrupt, cu lacrimi şi suferinţă. Dezamăgirile sale s-au reflectat adesea în cântecele pline de emoţie şi durere, însă acum perioada aceea este deja istorie pentru el.

Pepe și tânăra de 26 de ani se cunosc de mai mulți ani, dar abia acum au înțeles că între ei poate fi ceva mai mult.

Artistul a mărturisit la emisiunea Xtra Night Show că nu exlude o a treia nuntă: „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aş avea o relaţie, care este extrem de posibilă, până la urmă. Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să ştii… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă aşa vrea Dumnezeu!”.

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: