Dincolo de sacrificii, maternitatea este o minune. Clipul de mai jos, apărut pe canalul de YouTube al autoarei blogului „Story of This Life”, vine să le aducă aminte mămicilor despre minunea pe care o trăiesc zi de zi, dar nu o observă din cauza milioanelor de griji și a oboselii.

15350595_1156705361113619_2117728241882321884_nAcest clip a fost publicat în contextul Mother’s Day – o sărbătoarea anuală a mamelor și a maternității, celebrată la mijlocul lunii mai.

Autoarea și protagonista din clip este americanca Esther Anderson – mamă a două fetițe și, mai nou – o blggeriță care scrie și filmează episoade video închinate vieții de familie și educației copiilor.

Intitulat „O zi normală”, acest clip vine să transmită mamelor un mesaj important: zilele voastre obișnuite sunt miracole pentru copiii voștri, care abia descoperă lumea, deși pentru voi e destul de obositor.

Veți vedea de câte eforturi are nevoie o mamă cu doi copii mici, pentru ca seara să poată respira ușurată că le-a reușit pe toate.

de

Gândiți-vă la asta!

„Timpul are prostul obicei de a fi ireversibil.” Octavian Paler

Foto: Story of This Life, captură video

Distribuie articolul: