Sărbătorile de iarna întotdeauna sunt asociate cu Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, cu mandarine și cadouri dulci sub brad. De asemenea, sărbătorile de iarnă la Chișinău se asociază și cu singura cursă de alergare pentru întreaga familie – Maratonul de Crăciun by Naturalis 2018. Pe 16 decembrie, strada centrală a capitalei se va transforma într-un traseu cu surprize interesante!

Participanții urmează să alerge 3 km pe bulevardul Ștefan cel Mare, fiind costumați în personaje de poveste. „Maratonul de Crăciun” este una dintre cele mai așteptate curse ale anului datorită numeroaselor surprize de care au parte alergătorii de-a lungul distanței. În timp ce vor alerga, aceștia vor avea ocazia să adune o mulțime cadouri de la partenerii evenimentului.

Miracol de Crăciun pentru fiecare.

„Maratonul de Crăciun” este organizat nu numai pentru distracție, bună dispoziție și cadouri. Cursa este una caritabilă, iar o parte din banii adunați va fi direcționată către un copil care are nevoie de ajutor. De data aceasta, „Maratonul de Crăciun” o va ajuta pe Eva Pismeniuc.

Libertate, distracție,  magie!

Cursa este dedicată întregii familii, poate participa oricine, indiferent de vârsta. Singura condiție de care participanții ar trebui să țină cont este cea de a purta un costum de carnaval.

Partea festivă a evenimentului va începe la ora 9:30. Startul cursei va fi dat la ora 12:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Costul participării – 100 de lei.

Pentru a vă înregistra la eveniment, accesați link-ul de înregistrare.

Cursa de Crăciun este organizată de organizația sportivă Sporter, cel mai popular forum pentru femei – mama.md, cel mai mare panou de anunțuri din Republica Moldova – 999.md. Evenimentul pe facebook în puteți accesa AICI.