Prima ediție YardSale 2019 – „Hai Afară” a adunat zeci de artizani, sute de vizitatori și multe zâmbete. Creatorii au scos la soare creațiile iernii, iar lumea bună și-a făcut plinul de daruri, decorațiuni de Paște sau lucruri eco, reciclabile.

„Lumea a venit cu diferite chestii și gustoase, și folositoare, și interesante… deci 120 de oameni care ceva au făcut cu mâinile lor sau au adunat colecții impresionante de cărți, muzică, haine”, spune Eugenia Boldescu, organizatoarea evenimentului.

„Am venit la Yardsale cu lucrări manuale. Șorțuri începând de la 2 ani, seturi mamă-copii, tată-copii, pungi textile, eco cu broderie manuală, sau șorțulețe pentru sticlă, pe care scrie Moldova”, declară Natalia, meșteriță.

„Sunt foarte multe produse ecologice și făcute cu grijă față de mediul în care noi trăim și este foarte bine că poți să cumperi și niște haine care au mai fost folosite sau au fost cumpărate si au stat în dulap”, a spus pentru EA.md Antonița Fonari, vizitatoare.

„Sunt pentru prima dată la Yardsale, și îmi place foarte mult. Este o atmosferă frumoasă, muzică bună și desigur deserturi. Am pregătit renumitul și incomparabilul red velvet cu insert de zmeură și am pregătit green velvet – este cu spanac”, ne-a declarat Victoria Melnic, creatoare de deserturi.

Vizitatorii au participat la masterclass de tango

Copiii au exersat Yoga cu antrenor

Și au participat la cursa de „Egg hunting”