La 42 de ani, interpreta Ruslana Lijiciko rămâne a fi o adevărată „Iron Lady” a showbiz-ului ucrainesc. Vedeta a publicat, pe contul său de Facebook, o serie de fotografii și înregistrări video în care se afișează în costum de baie. ȘI nu pur și simplu, ci afară, pe ger și zăpadă!

Ruslana a decis că în acest mod, nu doar se va căli, ci va anunța foarte original și lansarea celui mai nou album al său.

1454849_1007209862674557_3415438934717003206_n

Nu, aceasta nu este o campanie roz. E stilul meu de viață. Fac asta în fiecare iarnă. De dragul sănătății și a puterilor, mă voi căli cu zăpadă în fiecare zi, până la sfârșitul iernii.

În acest fel, mă pregătesc de lansarea celui mai nou album al meu, dar și a noilor sarcini”, mărturisește vedeta, într-una dintre ultimele sale postări virtuale.

Обтирання снігомВчора це була не разова акція.Це мій стиль життя. Я роблю це кожної зими.Заради нашого здоровля і сили я буду обтиратися снігом щодня до кінця зими! Таким чином я готуюся до виходу мого нового альбому і нових навантажень.

Posted by Ruslana Lyzhychko on 2 Ianuarie 2016

La sfârșit de 2015, Ruslana și soțul ei, Aleksandr Ksenofonov au celebrat 20 de ani de la căsătorie.

Amintim că recent, vă anunțam despre faptul că Ruslana a devenit studentă la American Music Academy (AMA) de la Kiev, având drept scop și accederea la studii în cadrul celebrului Berklee College of Music, din Boston.

Foto: Facebook.com

Distribuie articolul: