Fotografiile și clipurile ajunse pe Instagram după nunta rapperului rus Matvey Melnikov alias MOT nu au fost suficiente pentru a descrie din plin fastul pe care cei doi logodnici și l-au asigurat în cea mai importantă zi a vieții lor. Recent, în spațiul virtul a ajuns clipul oficial de la nunta soților proaspăt întorși din luna de miere.

1

Imaginile video de la nunta rapperului au fost capturate de către echipa lui Sergey Andreev – un recunoscut filmmaker și videographer din Moscova, apreciat și pentru colaborările sale cu alte vedete din showbizul rusesc.

Deși durează doar 3 minute, clipul montat în manieră cinematografică redă perfect luxul fiecărui detaliu: pornind de la decor și terminând cu hainele mirilor. Matvey Melnikov și frumoasa lui soție, Marina, au schimbat câteva ținute pe parcursul celei mai importante zile din viața lor. Rochiile miresei au purtat semnătura brandului azer Humariff.

5

După cununie, mirii și-au jucat nunta la restaurantul Villa Rotonda, amenajat în sătucul rezidențial Dovil, iar imensele decorații florale au atras privirile tuturor.

Vedeți și voi aceste imagini:

Foto: captură video

Video: AndreevMedia. Видеосъемка свадеб, LoveStory, видеоприглашений, SDE. В Росии и за границей

Distribuie articolul: