La distanța de 10 zile de la venirea pe lume a fetiței lui Mark Zuckerberg, pe rețeaua socială Facebook și-a făcut apariția, deja, o pagină cu numele acesteia. Nu se știe deocamdată dacă este un fals sau o „ispravă” a tatălui, însă pagina o afișează pe Max drept „persoană publică”.

Pagina de Facebook care poartă prenumele fetiței lui Mark: Maxima Chan Zuckerberg, a fost creată la 2 decembrie, adică a doua zi după ce tânărul antreprenor a făcut publică noutatea. Până în prezent, însă, contul a adunat doar 502 aprecieri, fapt care stârnește presupunerea că nu ar fi autentic.

cats

Spunem asta în contextul faptului că pagina oficială a lui Mark a fost apreciată, până în prezent, de peste 43 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

qfew

De popularitate, în rețeaua Facebook, se bucură și contul Priscillei Chan. Mama micuței Max și soția lui Mark Zuckerberg este urmărită de peste 1,3 milioane de utilizatori. Micuța Maxima trădează o asemănare intensă cu mama sa. Priscilla este brunetă și are rădăcini nu doar americane, ci și chinezești.

 

ewd

Foto: Facebook