Unul dintre cei mai recunoscuți rezidenți ai proiectului televizat „Comedy Club” și-a inclus o vizită la Chișinău până la sfârșitul acestui an. Prezentatorul TV, compozitorul și umoristul Pavel Volya promite un spectacol care să-i lase pe admiratori cu burțile durânde de atâta râs.

Pavel Volya va evolua în premieră cu un spectacol solo la Chișinău pe data de 13 decembrie, evenimentul urmând să se desfășoare la Palatul Național „Nicolae Sulac”, începând cu ora 19.00. Pe parcursul a 2 ore, protagonistul promite o doză bună de umor intelectual, improvizări iscusite și glume rupte din viața reală. Spectacolul se intitulează „Big Stand-Up”.

Lansat acum 11 ani mai întâi în cadrul proiectului KVN, apoi în renumitul show televizat „Comedy Club”, cu imaginea unui „ticălos încântător” care demasca vedete, Volya lansează în continuare monologuri îndrăznețe, de un realism aproape dureros. Showman-ul, prezentatorul TV, actorul și compozitorul Pavel Volya rămâne a fi unul dintre cei mai apreciați comedianți ai genului stand-up, din Rusia.

sdc

Mticketmd, organizatorii spectacolului, a pus deja în vânzare biletele, care se vând la prețuri cuprinse între 400 și 2000 de lei. În schimb, aceștia promit monologuri amuzante și noi, la cele mai importante subiecte care preocupă societatea modernă, dar și glume condimentate cu un limbaj direct.

Evenimentul are și o pagină de Facebook:

Pavel Volya I STAND UP I Chisinau

20292807_244446806066147_6050664592359009263_n

Foto: Instagram.com, mticket.md

Distribuie articolul: