Azi, îndrăgitul interpret Pavel Stratan își sărbătorește ziua lui de naștere, acesta a împlinit frumoasa vârstă de 49 de ani. Cu această ocazie, pe lângă mulțumirile pe care le-a adus celor care au ținut să-i ureze un sincer „la mulți ani”, interpretul a făcut și o promisiune. Despre ce este vorba, vezi mai jos.

Dragii mei prieteni, vă mulțumesc din suflet pentru toate urările pe care mi le-ați trimis de dimineață. Eu vă promit că în acest an voi veni cu foarte multe noutăți. Chiar astăzi, de ziua mea, încep un proiect cu Cleopatra și Cezar. Și abia aștept să-l împărtășesc cu voi. Vă mulțumesc din suflet și să ne auzim de bine” , a spus Pavel Stratan.

Pe pagina lui de Instagram acesta a primit mai multe felicitări, iar fiica lui, Cleopatra Stratan a postat și o fotografie alături de tatăl ei unde a scris și un mesaj succint, dar care face cât sute de cuvinte.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

La mulți ani, tati❤️

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) pe

Cu această ocazie, revista EA.md îi urează lui Pavel Stratan mulți ani frumoși, multă inspirație și să bucure, în continuare, publicul cu proiectele sale inedite.

SURSA video: Facebook / SURSA foto: Instagram