Ce se întâmplă atunci când facem cumpărături online însă rezultatul nu este întotdeauna cel dorit? Ghidul nostru te ajută să nu mai întâmpini această problemă.

Cumpărăturile online au devenit uzuale și ne ajută să economisim foarte mult timp, însă shopping-ul pentru haine este cel care încă ne dă bătăi de cap. Mărimile s-ar putea să nu fie corecte, sau poate croiala nu ne avantajează. Este dezamăgitor dar și o pierdere de bani dacă produsul comandat nu ni se potrivește, așa că am pregătit pentru tine o listă de sfaturi care să te scape de griji atunci când cumperi haine din magazinele virtuale.

Consultă tabelul cu măsurători al magazinului

Dacă faci cumpărături online de mult timp, probabil că știi asta deja dar este important de ținut cont în special pe site-urile care vând diferite branduri sau designeri. Aceștia pot avea propriile măsurători, asa că este bine să începi cu tabelul și apoi să pornești la drum.

Măsoară-ți corect dimensiunile

Nu este suficient să știi că ți s-ar potrivi un M, un XL sau un 39. Pentru a-ți lua măsurătorile corecte, ține cont de bust, de partea cea mai mică a taliei dar și zona în care îți închizi pantalonii. Pentru lungimea perfectă a pantalonilor măsoară-ți interiorul pulpei până la genunchi.

Notează-ți magazinele preferate

Poate este evident, însă este totuși util să îți creezi o listă atunci când găsești un brand, un stil sau o croială care ți se potrivește perfect. Astfel, poți găsi mai repede hainele care să-ți vină ca turnate. În acest caz, nu va mai trebui nici să ții cont de măsurători, vei ști exact cum ți se potrivește un anumit produs. Așa o să îți formezi un set preferat de branduri sau designeri care știi că ți se potrivesc.

Cumpără două măsuri

Un truc la care poți să apelezi este să cumperi două măsuri dacă ești nesigură. Poți alege o măsură mai mică și una mai mare în cazul în care te potrivești cu un număr între cele două. Poți returna apoi ce nu îți vine, mai ales că cele mai multe site-uri au o politică de returnare de 30 de zile și fără costuri în plus.

Astfel, nu mai trebuie să revii cu o altă comandă și să fie o altă măsură greșită sau să ratezi un produs care se vinde extrem de repede.

Dacă vei dori să îți extinzi garderoba, acum o să știi de unde să pornești și la ce tip de produse trebuie să te uiți iar căutările tale vor fi mai la obiect. Va fi un sentiment foarte plăcut ca atunci când îți cumperi haina dorită să ți se potrivească direct din cutie, iar cu puțină atenție vei reuși să iei cele mai bune decizii pentru tine.

Distribuie articolul: