Numele său este Patric Hanganu, are 21 de ani și este imposibil ca piesele interpretate de el să nu-ți dea fiori. Tânărul a îndrăgit muzica de mic copil, cânta de la grădiniță. Această pasiune vine din „adâncul inimii”, precum spune chiar el, iar în momentul de cântec, interpretul simte cum „dragostea îi învăluie sufletul și îl poziționează pe cele mai înalte culmi” – tot el ne-a spus asta. Ce a mai declarat, vedeți mai jos:

 

Prima piesă a cântat-o la grădiniță, era o piesă pe care o învățase de la mama sa și se numea „Sub un nucușor”.

Iar când e vorba de genuri muzicale, tânărul afirmă că îi place toate, pentru că fiecare gen de muzică are cel puțin un hit pe care-l ascultă cu drag și entuziasm. „Ascult des hiturile până în anii 2000”, mai spune tânărul.

Patric crede că atuul unui interpret de succes este sinceritatea: „Oferă fără a cere ceva în schimb și asta pentru că muzica este dragoste pură și doar oferind-o din toată inima poți cuceri publicul”, spune tânărul artist.

Muzica este talentul pentru care trebuie să muncești continuu. Să faci muzică nu este atât de ușor precum pare. La fel e și să te menții cumva pe piața muzicală.
Defapt să faci muzică e foarte greu, dar sunt motivat mereu de dorința de a depăși condiția spirituală și materială, care este pe moment, mereu muncesc ca să devin mai bun și mai bun”, ne-a spus Patric.

Iubește viața și iubește să o trăiască frumos. „Sunt foarte mulți interpreți care îmi plac și iubesc să le ascult piesele, dar preferatul meu rămâne Nicolae Sulac și Ion Aldea Teodorovici. Din artiștii internaționali îmi place Andrea Bocelli”, declară tânărul.

Deviza sa în viață este „Totul începe din nimic” și merge cu pași încrezuți ca sa ajungă sa aibă „totul”. Întrebat care sunt persoanele care-l susțin și îl încurajează să lupte pentru visurile sale, tânărul interpret spune: „Am câțiva mentori, care mă ajută să calc mai sigur pe acest drum. Pentru mine contează foarte mult orice om care trage atenție la ceea ce fac și mă susține cu o vorbă bună ori un sfat”, ne-a declarat artistul.

Pe final de discuție, Patric Hanganu afirmă că are planuri mari de viitor. „În primul rând vreau să fiu un Om fericit și împlinit și să aduc fericire și zâmbete în jurul meu. Ceea ce ține de carieră, cum o să muncesc, așa o să am”, ne mai spune tânărul.