Pateurile Rio Mare sunt cea mai bună alegere pentru a pregăti tartine gustoase și rapide chiar și pentru cei mai pretențioși gurmanzi! Calitatea superioară a tonului și ingredientele cu grijă selecționate fac pateul de la Rio Mare sa fie un adevărat ospăț culinar.

De ce pateurile de la Rio Mare?

Pateurile Rio Mare sunt produse in Italia, fără conservanți și au un conținut de peste 40% de ton și somon. Pateurile Rio Mare au o textură ușoară, cremoasă și fină perfectă pentru a le întinde pe bruschetele de la cină sau dimineața pe toast.

De asemenea, pateurile Rio Mare reprezintă o alternativă minunată a gustărilor mai puțin sănătoase, înlocuind sărățelele și chipsurile. Doar încearcă-le pe pâine!

Pate de ton
Pateul de ton simplu, ambalat într-un tub practic de 100g, are un gust intens care te ajută să descoperi toate aromele tonului după o singură încercare. Este ideal pentru iubitorii de gustări simple, fără gust picant sau iute. Excelent pentru un plus de culoare și gust, alături de legume crude sau gătite. O combinație încântătoare sunt roșiile cherry umplute cu acest pate de ton RIO Mare. Încearcă rețeta Mini tartar de tomate și avocado cu Paté de Ton Rio Mare realizată cu produsul Pate de Ton de la Rio Mare.

Ingrediente pentru 4 persoane
● 100g (1 tub) Paté de Ton Rio Mare
● 1 roșie
● 1 avocado mic
● ½ limetă
● o crenguță de pătrunjel
● 30 ml ulei de măsline extra virgin
● Sare

 

Mod de preparare:

1. Decojiți fructul de avocado, tăiați-l în jumătate și scoateți sâmburele; spălați roșia și scoateți-i tulpina.
2. Tăiați tomata și pulpa fructului de avocado în cuburi mici, adunați-le într-un castron și condimentați-le cu sucul de limetă, uleiul, sarea și pătrunjelul tocat.
3. Așezați tartarul de legume în castroane mici sau în linguri și ornați-le cu o buclă bogată din Paté de Ton Rio Mare.

 

Pate de ton picant
Pateul cu ton picant Rio Mare combină calitatea superioară a tonului Rio Mare cu ardei chilly iute, într-o rețetă tradițională italiană, ideală pentru cei care iubesc aromele intense. Este un produs cremos si fin, perfect pentru a fi întins pe pâine și care oferă o experiență savuroasă, autentic italienească. Este delicios pentru a asezona bruschete și pentru stick-uri de țelină umplute și ideal pentru a fi integrat în rețeta cu Wrap-ul cu Paté de ton cu gust picant Rio Mare.

Ingrediente pentru 4 persoane:
● 230g Pate de ton Rio Mare
● 2 wrap-uri subțiri
● 2 roșii
● O mână de salată

Mod de preparare
1. Tăiați roșiile în felii subțiri. Încălziți wrap-urile într-o tigaie, puneți fiecare wrap pe o farfurie și puneți câteva felii de roșii pe wrap-uri.
2. Întindeți un strat gros de pate de ton Rio Mare și completați cu câteva frunze de salată.
3. Rulați, tăiați wrap-urile în jumătate și serviți.

Pate de somon 100g
Pateul de somon Rio Mare este ideal pentru a trezi apetitul, pentru cei care vor să se răsfețe cu gusturi rafinate și vor să-și surprindă familia și prietenii cu un ospăț cremos. Este delicios ca și umplutură pentru dovlecei și ardei la grătar. Potrivit pentru a da un gust mai rafinat ouălor fierte la micul dejun! Încearcă rețeta Mini wraps cu Paté de Somon Rio Mare realizată cu produsul Pate de Somon de la RIO Mare.

 

Ingrediente pentru 4 persoane
● 200g (2 tuburi) Paté de Somon Rio Mare
● 2 wraps subțiri
● 14 fire de sparanghel fierte
● 2 linguri mari de migdale
● 8 felii subțiri de emmenthal

Mod de preparare
1. Tocați migdalele; puneți feliile de emmenthal pe wraps, apoi firele de sparanghel și adăugați Paté de Somon Rio Mare deasupra.
2. Adăugați migdalele și rulați wrap-urile, în așa fel încât să obțineți doi cilindrii umpluți.
3. Tăiați în rulouri mici, prindeți-i cu bețișoare și serviți-i.

Pate de ton cu 3 tipuri de piper 100g
Ideal pentru a da o notă specială aperitivelor preparate acasă sau pur și simplu pentru a trezi apetitul. Un pate delicios, cu aroma intensa, care combină toată bunătatea gustului de ton de cea mai bună calitate cu trei tipuri de piper – verde, roz și negru. Ideal pentru cei îndrăzneți, cărora le place sa experimenteze în bucătărie. Este perfect pentru a fi servit împreună cu crackers, legume, mini sandwich-uri. Încercați-l cu tulpini de țelină și lăsați-vă cuceriți de aroma sa intensă. Încearcă pateul de ton cu 3 tipuri de piper și în rețeta Mini brioșe cu parmezan și Paté de Ton Rio Mare.

Ingrediente pentru 12 brioșe
● 200g (doua tuburi) Paté de Ton Rio Mare
● 120 g făină
● 1 ou
● 40 ml ulei de măsline extra virgin
● 60 ml lapte
● 40 g parmezan ras
● 1/2 plic de drojdie instant pentru plăcinte sărate
● sare și piper

Mod de preparare
1. Bateți oul într-un castron, folosind mixerul electric și adăugând puțin câte puțin din lapte, adăugați făina, drojdia și parmezanul și continuați să bateți timp de un minut. Condimentați după gust cu sare, adăugați uleiul de măsline și piper din abundență.
2. Turnați amestecul în 12 forme de silicon unse cu unt și presărate cu făină și coaceți în cuptorul încins la 180° timp de 12 minute, sau până când brioșele au crescut și sunt rumenite.
3. Lăsați brioșele să se răcească, scoateți-le din forme, ornați-le cu o buclă bogată de Paté de Ton Rio Mare.

Orice produs RIO Mare conține ton de calitate superioară, cu un conținut ridicat de proteine, acestea fiind esențiale pentru bunăstarea și sănătatea organismului. Află mai multe despre asortimentul, calitatea nutritivă și cum să prepari cele mai bune rețete cu produsele RIO Mare pe www.riomare.md.

 

Distribuie articolul: