Astăzi venim cu o rețetă simplă cu paste. De această dată vă invităm să gătiți paste în combinație cu somon și cașcaval dur

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de măsline
  • 200 g paste, după preferinţă
  • 150 g mazăre congelată
  • sare
  • piper
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 250 g file somon
  • verdeaţă, pentru decor
  • 50 g parmezan ras

Preparare:

  1. Fierbi pastele în apă clocotită cu un praf de sare, conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
  2. Fierbi, separat, boabele de mazăre şi somonul, le scurgi şi le laşi la răcorit.
  3. Într-o farfurie adâncă, pui pastele, adaugi peştele tăiat bucăţi mici, mazărea, parmezanul ras, uleiul de măsline, zeama de lămâie şi presari sare şi piper, după gust.
  4. Omogenizezi şi serveşti salata decorată cu verdeaţa preferată.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Distribuie articolul: