Dacă treceți prin parcul din Valea Trandafirilor în această seară să nu vă surprindă gălăgia. Astăzi face nuntă Pasha Parfeni.

Așa cum s-a promis, atmosfera a fost una romantică. Nuntașii au fost întâmpinați cu muzică clasică. În curtea restaurantului am găsit un cvintet gingaș, ba chiar angelic.

Mirii și-au oficiat căsătoria sub cerul liber, chiar în curtea restaurantului decorat de Campionul Portugaliei la aranjamente florale, Ion Rotaru. Așa cum ne povestea floristul acum câteva zile, decorul este unul de-a dreptul neobișnuit.

Florile par aduse de pe un tărâm de poveste. Atâtea culori într-o singură compoziție! Tematica nunții este „Cerul înstelat”, așa că beculețele amenajate în curte vor imita stelele. Sigur se va dansa mult aici mai târziu, pe parcursul nopții, care va fi albă pentru miri și oaspeții lor.

Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru, de astăzi soț și soție, nu mai încetau să zâmbească. Au strălucit la propriu, fără pic de exagerare. Interpretul a optat pentru un sacou smoking și papion, iar Iuliana a furat toate privirile cu decolteul generos.

Machiajul discret și coafura prinsă lejer într-un coc completează reușit ținuta miresei, care este astăzi în centrul atenției, fără supărare pentru mire. Printre invitați, la prima oră a chefului, i-am surprins pe Nicu Țărnă și Aliona Moon.