Surpriză frumoasă din partea artiștilor autohtoni. Pasha Parfeni și Cleopatra Stratan au lansat în această dimineață videoclipul piesei „Orele” – colaborare pe care am așteptat-o de mult timp și o savurăm din plin! Este o piesă mai veche pe versurile originale, care sunt, de fapt, o poezie scrisă de Grigore Vieru. Această melodie a fost cântată de Sofia Rotaru, Anastasia Lazariuc, Silvia Chiriac și alții.

„A venit și ziua X… mult așteptată. Am privit și reprivit videoclipul, am ascultat piesa la fiecare ocazie, am numărat „Orele” până la lansare.

Paradoxul este că în această zi ploioasă, noi venim cu o piesă fierbinte, care cu siguranță îți va încălzi sufletul. Mulțumesc Cleopatra pentru un duet atât de gustos. Mulțumesc echipei pentru aport și implicare”, scrie Pasha Parfeni.

„Mă bucur tare mult că am readus la viață nostalgia anilor ‘90 pentru moldovenii care cunosc piesa originală „Orele” a Sofiei Rotaru și este o onoare pentru noi să facem acest remake! Sperăm să vă facă să dansați și să vă placă așa cum ne place nouă!”, a adăugat Cleopatra Stratan.

Descoperiți cât de frumoasă este producția muzicală în video de mai jos.

Sursa: Youtube / Cat Music

Distribuie articolul: