Primul dans al mirilor Pasha Parfeni și Iuliana Scutaru va fi un adevărat show. Nici nu poate fi altfel atunci când mirele este un interpret renumit.

De această dată însă va fi sorbit din priviri și ascultat ochi și urechi nu doar Pasha, dar și soția sa. Aceștia vor cânta împreună astăzi.  Noi am prins repetiția

Soții vor dansa pe piesa Christinei Perri, „A Thousand Years”, după care vor cânta împreună o piesă în limba română pe care nu a mai auzit-o nimeni până acum. Se pare că seara nunții lor e și seara în care se va lansa o nouă melodie! Pasha Parfeni va cânta la pian, apoi va cânta alături de Iuliana, într-un leagăn, cu vocea. Cei doi nu ne-au lăsat să tragem cu ochiul prea mult la repetiții, dar am ținut să vă povestim despre puținele momente surprinse astăzi.

Amintim că Pasha a cerut-o de soție pe iubita sa anul trecut, în timpul vacanței din Thailanda. Zicea că un elefant i-a dat inelul și atunci a decis să îi ceară Iulianei mâna. Tot atunci s-a împlinit și un vis de-al tinerei. Visa să vadă un elefant în realitate.