Tragedie de nedescris în familia interpretului Pasha Parfeni. Tatăl artistului, Alexandru Parfeni, interpret și chitarist, s-a stins subit din viață, iar Pasha a lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook.

„Tată… Ai plecat… Prea devreme…

Îți mulțumesc pentru viață, pentru muzică. Îți mulțumesc pentru principii și curajul de a le apăra. Îți mulțumesc pentru viziunile progresiste asupra umanității și pentru nonconformism. Îți mulțumesc pentru toate aceste daruri fără de preț.

Ar trebui să trăiești și să tot trăiești, dar Universul și Covidul au decis altfel… Sunt atâtea lucruri pe care n-am reușit să le facem și în același timp sunt atâtea lucruri pe care le-am reușit! Îți mulțumesc pentru tot…”, a scris interpretul.

Profund îndurerat, Pasha Parfeni a venit cu un mesaj pentru toți cei care își doresc să-și ia rămas bun de la tatăl său. Doritorii o pot face în Sala de Adio de lângă Biserica Sf. Ierarh Nicolae din orașul Orhei, începând de astăzi, 20 ianuarie, ora 15:00, și mâine, între orele 8:00 și 12:00.

„Ceremonia de Adio va avea loc pe data de 21.01.2022 la ora 12:00. P.S. Vă rugăm să nu aduceți coroane, la dorință să le înlocuiți cu flori vii”, a conchis Pasha Parfeni.

Sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor de breaslă, din partea echipei EA.md.

Sursa: Pasha Parfeni

Distribuie articolul: