Interpretul își bucură urmăritorii cu o nouă producție muzicală și lansează piesa „My Wine”. Cu această piesă, artistul, speră să câștige concursul Eurovision Moldova 2020, pentru a ne reprezenta țara la Rotterdam.

Surpriză frumoasă pentru armata de fani ai artistului, printre care știm noi, se regăsesc și mulți fani străini. Pasha Parfeni a lansat piesa „My Wine”, care speră că îl va aduce, în mai, pe scena de la Rotterdam, Țările de jos (Olanda), acolo unde va avea loc Eurovision 2020.

„Prieteni, vă anunț cu bucurie că anul acesta mi-am propus să mă înscriu în cursa Eurovision cu piesa MY WINE, compusă împreună cu Vica Demici. Vă promit că voi face tot ce-mi stă în puteri ca țara noastră să ajungă în etapa finală a concursului și voi invita cu mândrie toată Europa să viziteze Moldova, care a intrat în top 10 destinații turistice vinicole pentru anul 2020”, a scris artistul pe pagina sa de Facebook.

În anul 2012, Pasha Parfeni a câștigat selecția națională pentru Eurovision cu piesa „Lăutar” și ne-a reprezentat țara la Baku, Azerbaijan. Atunci câștigătoarea concursului a devenit Loreen cu piesa „Euphoria”.

Melodia despre licoarea lui Bachus a strâns numeroase aprecieri pe rețelele sociale. Vă invităm să o ascultați și voi și să ne spuneți dacă vă place.

Amintim că printre participanții inscriși în cursa Eurovision Moldova din acest an se regăsesc Natalia Gordienko, Maxim Zavidia, Valentin Uzun și Irina Kovalsky, Sasha Letty și multe alte nume sonore din showbizul autohton. În total, în concurs vor fi prezentate 35 de piese. Mai multe informații despre preselecțiile din acest an, le găsiți aici.

Sursa: Facebook/PashaParfeni