Luna noiembrie începe cu încredere. Moldova Fashion Show se anunță a fi cel mai de seamă eveniment al lunii, în materie de modă. Iată cum poți găsi Irka Shoes la eveniment și ce reduceri te așteaptă.

Brandul Irka Shoes va fi prezent pe toată perioada expoziției, în data de 3 – 5 noiembrie expoziția va lucra până la ora 19.00, iar pe data de 6 noiembrie până la ora 18.00, dar și în cadrul prezentării de modă, ce va avea loc pe 3 noiembrie, ora 15.00.
Conceptul colecției prezentate este rezumat de un statement general valabil pentru creațiile Irka Shoes: Pășește cu ÎNCREDERE! Miza brandului sunt pantofii de calitate, caracterizați de câteva atribute extreme de necesare unor pantofi în zilele noastre: rezistență, durabilitate, calitate, confort, versatilitate.
Voi pe ce vă axați când alegeți o pereche de încălțări? Ați avut probleme cu tocul prea subțire, lipsa stabilității, calapod incomod și modele frumoase, dar care nu trec testul practic? Cu IRKA Shoes nu veți avea probleme. Practicul îmbină eleganța pentru o apariție chic!
Pășiți cu încredere către la Moldova Fashion Expo să vă convingeți – Str. Ghiocelului, Nr.1, Chișinău. Irka Shoes vă așteaptă cu reduceri de până la 50%, gift card-uri cadou și carduri de fidelizare.
Foto: EHO by Evgheni Hudorojcov
P
Distribuie articolul: