Parohia Sf. M. M. Gheorghe din satul Cornova, raionul Ungheni, cere ajutorul enoriașilor pentru a deschide o cantină socială în localitate. Din motive financiare, prețuri mari la materialele de cosntrucție, construcția pentru cantina socială s-a stopat. Astfel, parohul bisericii, Vorfolomei Mereacre, a Parohiei, Sf. M. M. Gheorghe cere ajutorul oamenilor de bună credință. 

Scopul cantinei sociale este de a oferi o masă caldă pe zi bătrânilor, oamenilor vulnerabili din Cornova, dar și celor care vin în sat. Totodată, Parohia localității își propune un prânz pentru elevii din școală, clasele V-IX.

Parohia Sf. M. M. Gheorghe din satul Cornova își propune să realizeze acțiuni frumoase pentru sat. Pentru construirea cantinei sociale, se renovează o construcție în stare avansată de degradare din sat.

„Cu doamne ajută, astăzi au continuat lucrările la Cantina Socială care am început. Dar cu părere de rău, resursele financiare s-au epuizat, cunoaștem cu toții cât sunt de scumpe materialele de construcție.
Am să îndrăznesc din nou, să vin cu un apel către dvs. Haideți să nu lăsăm mâinile în jos și împreună să facem ceva pentru comunitatea noastră, ceva de care vom fi peste ani mândri! Din resursele proprii, nu reușesc să fac față, iar înafara de oamenii de bună credință, din păcate Biserica nu are alt sprijin! Din puținul fiecărui, putem face lucruri frumoase!
Vă mulțumesc anticipat”.
Rechizitele bancare:
Beneficiar
Vorfolomei Mereacre
IBAN
LT13 3250 0825 3152 8141
BIC
REVOLT21
Cont Moldincombank: 5574840301169300

Distribuie articolul: