Moștenitoarea imperiului Hilton s-a logodit după un an de relație cu Carter Reum. Iubitul său i-a făcut propunerea cu o zi înainte de Ziua Îndrăgostiților și câteva zile înainte ca Paris să împlinească 40 de ani.

Acum o săptămână, cuplul a plecat în vacanță pe o insulă privată, acolo unde au sărbătorit, în avans, ziua lui Paris Hilton. Petrecerea a avut loc pe 13 februarie, deși Paris s-a născut pe 17. Însă aceasta s-a transformat într-o adevărată ceremonie în care iubitul ei, Carter Reum, într-o atmosferă romantică, s-a așezat într-un genunchi și a cerut-o de soție.

„Dragostea mea și eu suntem împreună de la prima noastră întâlnire și, de ziua mea, a organizat o escapadă specială în paradisul tropical”, a dezvăluit aceasta.

Vedeta a acceptat inelul cu un diamant imens și se declară extrem de fericită: „Visul meu de basm s-a împlinit! Îmi iubesc atât de mult viitorul soț! Cea mai bună surpriză de ziua mea! Sunt atât de încântată să fiu soția ta!”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paris Hilton (@parishilton)

Inelul de logodnă a fost creat special pentru viitoarea mireasă și îi poartă numele, designul acestuia fiind inspirat de la monumentul de fier al Parisului – Turnul Eiffel. Cel care a creat inelul a fost însăși nepotul marelui bijutier Louis Cartier – Jean Dousset.

Alături de logodnici au fost rudele și prietenii cuplului, printre care sora lui Paris, fratele și mama lui Carter. Seara a culminat cu o petrecere pe cinste.

Paris Hilton a fost logodită de mai multe ori, dar încă niciodată nu a ajuns la altar. Sperăm că de această dată va fi cu noroc.

Sursa: Parishilton.com, Instagram 

Distribuie articolul: