Ieri, Melania Trump și fiul său, Barron, au primit pentru prima dată bradul de Crăciun la Casa Albă, dând startul pregătirilor pentru sărbătorile de iarnă la Washington.

Este printre puținele evenimente în cadrul cărora fiul cel mic al lui Trump, Barron , i se alătură mamei sale, așa că primirea bradului de Crăciun era ocazia perfectă să-i vedem pe cei doi, mamă-fiu, defilând împreună. Barron a stat departe de lumina reflectoarelor de când s-a mutat la Washington.

Barron Trump crește pe zi ce trece și a întrecut-o deja pe mama sa în înălțime, dar chiar dacă a apărut după o lungă perioadă de timp, tot Prima Doamnă a SUA a captat toate privirile. A apărut cu stil la momentul în care bradul imens a fost adus de familia Chapman din Wisconsin, câștigătorii licitației de anul acesta, la Casa Albă.

Melania a fost superbă într-un outfit potrivit pentru sezonul rece care a costat pe puțin 4.000 de dolari. Prima Doamnă a purtat un superb pulover roșu cu guler, din cașmir, o creație Ralph Lauren în valoare de 1.150 $, pantaloni negri, cizme din piele cu toc gros de la Victoria Beckham în valoare de 1.650 de dolari și celebrul palton, de data aceasta optând pentru un model sofisticat de la Calvin Klein, în carouri, care a costat 1.598 de dolari.

Cei doi membri ai familiei Trump au întâmpinat carul în care se afla arborele, iar mai apoi i-au întâlnit pe cei din familia Chapman.

Ceremonia este una foarte importantă și marchează începutul oficial al sezonului de vacanță la Casa Albă, care va continua până pe 23 noiembrie, de Ziua Recunoștinței, cu primii doi curcani pe care președintele Donald Trump îi cruță de la tăiere.

Vezi și: Melania Trump a adus un omagiu poporului chinez! Prima Doamnă a surprins cu o rochie tradițională (Foto)