După nunta pe care și-au sărbătorit-o cu fast pe 20 mai, Pippa Middleton și soțul ei, pilotul de curse auto James Matthews, s-au îndreptat spre luna de miere. Tinerii se bucură de o vacanță de elită, iar mai jos veți afla ce destinație și-au ales cu această ocazie.

Pippa Middleton și James Matthews se bucură, în aceste zile, de o lună de miere deosebită de restul. Tinerii au ales să se odihnească pe Tetiaroa – o insulă din Polinezia Franceză. Destinația este neobișnuită și regală în același timp,  Tetiaroa fiind considerată un loc sacru pentru membrii familiei regale din Tahiti, unde aceștia găseau liniște și relaxare.

1200px-Tetiaroa_from_sky

În ciuda legendelor, James și Pippa nu și-au găsit liniștea pe insulă, întrucât paparazzii i-au „vânat” și acolo. Mirii s-au oprit la o stațiune exclusivă de pe insulă. Prețul pentru o noapte petrecută aici este de 3000 de dolari.

TETBRA_Outside_1000x600_1256

Pe lângă prețurile exorbitante, insula îi alintă pe vizitatori cu plaje de-a dreptul cuceritoare, fapt dovedit și de fotografii. Soții au fost surprinși în timp ce se plimbau, se scăldau și făceau paddleboarding, fiind fani înrăiți ai acestui tip de sport.

Amintim că Pippa Middleton are 33 de ani, în timp ce soțul său, James Matthews – 41 de ani. Iată cum a fost la cununia religioasă a celor doi:

Distribuie articolul: