Fie că ești mireasa, nașa, domnișoara de onoare sau o simplă invitată la nuntă, încălțămintea pe care o porți trebuie să fie cea mai comodă. Ar fi indicat să te orientezi către o pereche de pantofi care să fie, în primul rând, confortabili și să își permită să te simți bine pe toată durata petrecerii. Iată câteva modele ca inspirație.

Amintește-ți că va trebui să stai în picioare ore în șir, să socializezi cu invitații, să dansezi (inclusiv importantul dans al mirilor) și în tot acest timp să te bucuri din tot sufletul de cea mai frumoasă zi din viața ta. Astfel, dacă ai pantofi nepotriviți, incomozi, riști ca totul să se transforme într-un chin, să fii nervoasă, să nu te poți mișca în voie, să te alegi cu răni și să îți dorești ca petrecerea să se termine odată.

Soluția este să porți pantofi care să se asorteze cu restul ținutei și să fie, în primul rând, confortabili. Nu este musai să porți sandale sau stilettos. Iată câteva modele pe care să le iei în calcul, conform ADPM.ro.

pantofi-nunta-confort-1 pantofi-nunta-confort-2 pantofi-nunta-confort-3 pantofi-nunta-confort-4 pantofi-nunta-confort-5 pantofi-nunta-confort-6 pantofi-nunta-confort-7 pantofi-nunta-confort-8 pantofi-nunta-confort-9 pantofi-nunta-confort-10