Cea mai nouă producție muzicală lansată de Kapushon este una cu totul deosebită. Piesa vine la pachet cu un videoclip extrem de emoționant, utilizând cadre din filmul moldovenesc, de Leontina Vatamanu, despre drama a zeci de mii de basarabeni deportați.

Marin Crețu și-a exprimat recunoștința pentru permisiunea de a include cadre din acest film: „Mulțumesc enorm Leontina Vatamanu, Margineanu Virgiliu și intregii echipe OWH Studio pentru colaborare și pentru acceptul de a construi videoclipul cu ajutorul cadrelor din superbul film Siberia din oase!”. Textul îi aparține rapperului.

Piesa, melodia și imaginilie prezentate au ajuns la inimile internauților care au recunoscut că producția este „emoționantă până la lacrimi” și că este o „piesă lansată într-un moment în care ar fi bine să reflectăm asupra trecutului ca să nu mai călcăm pe aceeași greblă de două ori”. În mai puțin de 24 de ore videoclipul a acumulat doar pe youtube peste 31 mii de vizualizări.

Totodată, artistul îi îndeamnă pe moldoveni să meargă la vot: „Dragi prieteni, eu, Marin Crețu, zis Kapushon, vă îndemn și vă rog să ieșiti și să faceți tot posibilul, să ajungeti pe 1 noiembrie la vot! Este foarte important ca votul fiecaruia din voi să nu fie folosit în altă parte. Votați pe cine doriți, dar ieșiți! P.S. E dorința și inițiativa mea personală. NU mă jigniti cu presupuneri murdare. Vă mulțumesc!”.

Cuvintele sunt de prisos. Ascultați piesa și urmăriți videoclipul în imagiile de mai jos:

Sursa: Facebook/Youtube