După aproape 10 ani de mariaj, actriţa şi-a luat „Adio!„ de la tatăl celor trei copii ai ei. Iar despărţirea lor e cu atât mai tristă cu cât s-a petrecut după ce el fusese ţintuit la pat, incapabil să se mişte şi să vorbească.

Se pare că n-au rezistat împreună la bine şi la greu, n-au trecut cu brio peste momentele de boală şi suferinţă inevitabile în viaţă, lucru confirmat de Brian la sfârşitul lunii trecute, când a dat vina pe problemele lui medicale pentru destrămarea mariajului:

„Mi-au afectat relaţia cu soţia. Nu mai pot recupera nicicând toate acele luni în care eu nu mă puteam ridica din pat…”

E vorba despre nouă luni în care actorul a fost imobilizat la pat din cauza unei afecţiuni nediagnosticate clar nici în ziua de azi. Întregul coşmar a început în 2011, când bărbatul de pes­te 1,90m, după care oftau toate adolescentele, a fost redus brusc şi inexplicabil la un invalid demn de toată mila:

„Nu-mi puteam ridica nici capul de pe pernă, simţeam cum se învârtea întreaga cameră cu mine şi vomitam de câte 15 ori pe zi. Atunci nu m-am dat jos din pat timp de trei luni…”

La fel de brusc şi de inexplica­bil a şi revenit, pentru că, în 2014, situaţia să se înrăutăţească şi mai mult ca prima dată. Brian căzuse iar la pat, nu mai vorbea, nu se mai mişca, nu era-n stare nici să ţină un pahar de apă în mână. Actrița l-a părăsit atunci pentru prima dată și l-a primit înapoi imediat cum s-a însănătoşit, dar doar pentru a-i da din nou papucii în decembrie 2019.

Fostul star din Beverly Hills, 90210 se de­clară acum 98,5% recuperat, după o muncă titanică depusă în şedinţele de kinetoterapie şi dicţie, de parcă ar fi suferit un AVC. N-a fost vorba despre aşa ceva, dar nici nu le e clar ne­urologilor ce se întâmplă cu starul hollywoodi­an. Singura certitudine din viaţa lui Brian e că plecarea de-acasă a soţiei nu-l ajută cu nimic, dimpotrivă.

„O voi iubi toată viaţa şi ştiu că şi ea mă iubeşte pe mine“, se amăgeşte acesta în privinţa unei reconcilieri. Slabe şanse… Me­gan se distrează de minune cu noul bărbat din viaţa ei, rapperul Machine Gun Kelly, partenerul ei din filmul „Midnight in the Switchgrass” şi din videoclipul lui super-sexy „Bloody Valentine.”

Ce-i drept, Fox a mai avut relaţii pasagere – cu Shia La Beouf, de pildă – atunci când era despărţită de Brian şi, după ce s-a „răcorit“ puţin extraconjugal, a revenit în braţele tatălui celor trei fii ai ei.

Sursa: okmagazine.ro

Distribuie articolul: