În sezonul rece paltonul este una dintre piese vedete și asta pentru că a devenit foarte versatil. Dacă cu câțiva ani în urmă combinația dintre un palton și pantofi sport ni se părea imposibilă, acum moda s-a schimbat și abordarea unui palton a devenit mult mai ușoară și interesantă.

Fie că îl poți cu pantofi stilleto, cizme sau adidași, paltonul este o piesă ce nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Noi am selectat câteva ținute de la vedetele noastre pentru a te inspira.

Cristina Surdu perferă să aducă paltonul în combinații elegante. Bloggerița preferă fustele sau rochiile și cizmele, pantofii cu toc sau balerinii.

Cristina Gheiceanu – De obicei aceasta are ținute mai mult elegante. Jurnalista asortează paltoanele cu rochii, dar unori preferă blugii și cizmele fără toc.

Lilu – jurnalista îmbracă foarte des paltonul și îl combină atât într-un mod elegant cât și într-un stil mai casual.

Nicoleta Adam – prezentatoarea adoră paltonul și de cele mai multe ori îl poartă în combinații mai casual cu pantaloni cu un croi mai relaxat sau accesorizează ținuta cu tot felul de căciulițe și berete.

Ținte cont de câteva reguli simple atunci când îți cumperi un palton: 

1 – Alege un palton cu o croială clasică și într-o culoare neutră, pe care îl vei purta la birou sau la întâlnirile în interes de serviciu.

2 – Pentru ținute fresh și vesele alege un palton cu imprimeuri și în culori mai îndrăznețe cum ar fi roșu, orange sau chiar verde.

3 – Atenție la croială. Alege o formă care să se potrivească siluetei tale.

4 – Lungimea paltonului. Alege o piesă peste genunchi sau până la genunchi dacă ești mai înaltă, iar dacă ești minionă încearcă paltoanele scurte.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: