Starul hollywoodian a devenit tată a treia oară în urmă cu câteva săptămâni, însă refuză să-şi cunoască fiica. El mai are alți doi copii, proveniți din alte două relații!

Potrivit okmagazine.ro, Owen Wilson nu vrea să-și asume responsabilitatea de tată în ceea ce-o privește pe micuța Lyla, fetița născută de Varunie Vongsvirates, femeia cu care actorul a avut o relație sexuală timp de cinci ani. „Refuză să o întâlnească pe fiica lui. A bifat chiar și căsuța de „fără vizite”, în timpul procesului de paternitate din iunie. Nu vrea s-o viziteze și nu vrea custodia ei”, spune mama copilei.

Contactat pentru a răspunde acuzațiilor, reprezentanții actorului spun că este un subiect privat și că nu este potrivit pentru a face comentarii oficiale. Amintim că Owen i-a cerut test de paternitate lui Varunie, care – culmea! – i-a atestat paternitatea. El și mama fetiței s-au întâlnit – ocazional – în decursul a cinci ani.

Owen mai are alți doi copii: un băiat de șapte ani pe nume Robert și un altul de patru ani, pe nume Finn. Primul e născut de Jade Duell, o fostă iubită, de care Owen s-a despărțit în 2011, și celălalt e provenit din relația cu fitness trainer-ul Caroline Lindqvist.

Vezi și: Artista de la noi care aduce un videoclip filmat la Muzeul „Casa Părintească”. Piesă în memoria tatălui ei (Video)