Este fondatoare și directorul „Berlizzo Grup” și are deja peste 15 ani de experiență în antreprenoriat. Compania pe care zi de zi o crește Otilia Drăguțanu se laudă cu mii de proeicte în portofoliu, de magnitudine diferită și pentru diferite categorii de clienți. De 5 ani, Otilia este și business trainer certificat. Pe 26 noiembrie, ea vine la „WOMEN’S DAYS IN CHIȘINĂU” pentru a le povesti despre calea sa către împlinire, care a început demult, dar care nu se va termina niciodată.

Înregistrează-te ACUM pe http://events.travelpoint.md/ sau ia biletul direct de pe iTicket.md. Women’s Days in Chișinău” – pe 26.11.2016 – 27.11.2016, la Hotel Regency.

Are multe de enumerat când vine vorba despre ea, însă totuși, Otilia Drăguțanu rămâne modestă și profesionistă în a lăsa cuvintele să spună mai mult decât este cu adevărat. „Sunt o persoană cu vise și cu încredere că viața îmi va scoate în cale de fiecare dată oportunitățile de care am nevoie pentru a le realiza și că Dumnezeu mi-a dăruit calitățile necesare pentru a nu irosi oportunitățile. Sunt femeie, mamă, soție, fiică, soră, noră, manager, mentor, prietenă și aș putea continuă la nesfârșit pentru că rolurile pe care le are în viață fiecare dintre noi sunt atât de multe, încât ceea ce contează e să înțelegi ce este mai important pentru tine și cum să nu te pierzi în multitudinea de sarcini și responsabilități pe care ți-o impune fiecare dintre aceste roluri.”

Întrebată despre lecturile care îi ghidează viața și acțiunile, trainerul de business recunoaște că e greu să facă o selecție de doar câteva titluri… „Sunt cărți care mă învață, mă sfătuiesc, mă distrează și mă ajută să fiu astăzi mai bună decât am fost ieri: otilia-drRobin Sharma – The Greatness Guide; Stephen Covey – The seven habits of highly effective people; James Collins – Good to great; Eckhart Tolle – The power of now; Leo Buscaglia – Living, loving and learning”.

Despre evenimente de tipul WOMEN’S DAYS IN CHIȘINĂU”, dar și ce le va spune femeilor care vor alege să o asculte pe 26 noiembrie, Otilia Drăguțanu ne-a comunicat: „Mi-aș dori că acest eveniment să ofere o posibilitate de interacțiune valoroasă atât pentru mine, cât și pentru cele care vor veni să stea de vorba cu mine. Sunt ferm convinsă că oricine te poate învăța ceva și sper că publicul va veni pe 26.11 cu inima și mintea deschisă pentru a învață de la toate persoanele din jur, iar ceea ce le voi povesti eu să le dea un impuls pentru a schimba în viața lor ce nu le convine și pentru a începe astăzi să-și construiască zilele într-un mod care să le facă fericite. Le voi povesti despre calea mea, care a început demult și nu se va termină niciodată, dar care îmi aduce un sentiment atât de căutat de către fiecare dintre noi, cel de satisfacție și împlinire.”

Înregistrează-te ACUM pe http://events.travelpoint.md/ sau ia biletul direct de pe iTicket.md. „Women’s Days in Chișinău” – pe 26.11.2016 – 27.11.2016, la Hotel Regency.

Foto: EA.md, facebook.com