Pasagerii „trenului YARDSALE” au parte la început de septembrie, mai exact pe 8, începând cu orele 12:00, de o nouă stație „Muzeul de Etnografie” decorat în stil Delhi! Pe parcursul drumului sunt programate o mulțime de opriri, așa că sunteți rugați să păstrați buna dispoziție și zâmbetul de pe buze până la final. Iată ce se anunță în program.

Programul  călătoriei cu „Oriental Express” include:

1. Bazarul Indian, în corturile căruia veți putea procura eșarfe indiene multicolore, cuverturi, obiecte din argint și parfumuri cu arome orientale. De asemenea, veți găsi mirodenii, orez și alte produse alimentare, produse cosmetice aduse direct din India. Va activa și piața hand-made, unde meșterii locali și designerii vestimentari își vor expune produsele. 

Care vor fi distracțiile?

2. Veți putea practica Belly Dance și Tribal Dance sub îndrumarea profesioniștilor! Ioga pentru copii pe covor! Atelier de pictură în acuarelă, confecționarea unei mandale gigant!  Sesiune foto în sari indian! Vă așteptăm cu întreaga familie!

3. Ian Condrea, campionul Moldovei la masaj spa și clasic, vă va povesti despre tehnicile meditative ale călugărilor tibetani și va demonstra pentru toți doritorii tehnici inedite ale masajului japonez! 

4. Expoziția fotografului Katerina Rybaleova vă va transporta în misterioasa țară Vrindavan, vă va face cunoștință cu locuitorii ei, care trăiesc o viață absolut diferită decât a noastră, cu un alt ritm și alte priorități! 

Cu ce ne vom delecta la Oriental Express? 

5. bucatari din India, Kumar și Nalima vor găti bucate tradiționale din Bengalia, samosa, curry și alte gustoșenii. Nu va lipsi nici produse pentru vegani. Dulciuri orientale din prăvălia turcească! Indian Pale Ale și pelmeni japonezi gedza! Falafel și burger pipărat! Ciaihana și Kafana; Lulea Kebab și Șașlâc de la moș Mino! Vă așteptăm înfometați!

 Toate culorile Orientului Apropiat și Îndepărtat le îmbrățișăm pe durata unei singure zile! 

„Nu uitați, pornirea trenului „Oriental Express” va avea loc duminică, 8 septembrie, Muzeul de Etnografie, începând cu orele 12:00!  Taxa de intrare – 10 lei pentru biletul Muzeului (în semn de mulțumire pentru găzduirea evenimentului), plus 50 de lei la intrarea în curte. Copiii până la 12 ani și pensionarii au acces gratuit”, ne comunică organizatorii evenimentului. 

Distribuie articolul: