Victoria Lungu și fiica sa Valeria au rupt orice relație. Motivul ar fi iubirea Valeriei și ultimatumul declarat de partenerul acesteia. Acum, Valeria a blocat-o pe toate rețelele de socializare pe propria sa mamă.

În cadrul unui interviu, Victoria a povestit că situația la care au ajuns este din cauza iubitului Valeriei. Tânărul nu-și asuma cheltuielile familiei și acest fapt a nemulțumit-o mult pe Victoria Lungu.

 

„I-am zis iubitului că ar fi bine să-și ia niște responsabilități, s-o ia pe Valeria, să simtă și el că plătește pentru ceva, că face ceva. Cumva stând în casă, cheltuielile erau pe noi două și eu am vrut că acest bărbat să se simtă bărbat și să ia și el niște decizii. Atunci i-am zis: scuză-mă, dar trebuie să vă găsiți ceva. Și atunci el i-a zis: sau rămâi cu maică-ta, sau mergi cu mine și a plecat din casă. . . După aia a început cumva s-o apese pe Valeria cumva eu să iau o decizie. Și pentru că eu o iubesc, e sufletul meu, viața mea, am zis mami, o să iau o decizie pentru tine, o să mă mut la Chișinău și după aia vom vedea ce va fi, anii o să arate„, a povestit Victoria într-un interviu cu Tatiana Granciuc.

 


Victoria a menționat că inițiat tânărul i-a lăsat o impresie pozitivă și chiar ea a fost cea care a îndemnat-o pe Valeria să înceapă o relație cu el. Însă, acum femeia regretă, dar nici într-un caz nu insistă că cei doi să se despartă.

„Venea în casă la noi, îl simțeam un băiat liniștit. Dar cum se zice: omul tăcut, pe la spate poate să-ți pună și o piedică. Acum strângem roadele, le lucrăm, mai plângem, pentru că de multe ori mă doare și mergem mai departe, fiindcă asta este viața. Nu vreau să-i zic acum să-l lase sau să-l abandoneze, pentru că nu este iubitul meu, e alegerea ei, e viața ei.

Deocamdată, Victoria Lungu s-a mutat la Chișinău. Interpreta speră că tensiunea se va aplana și lucrurile vor reveni la normal.

Distribuie articolul: