Olya Abramovich este o influenceriță de succes din Rusia, cu trei conturi pe Instagram din care a câștigat o avere. La 31 ani, tânăra a devenit un model de inspirație pentru femeile care vor să slăbească, oferind mai multe sfaturi în acest sens. Fotografiile ei adună sute sau mii de like-uri, dar cel mai mult este apreciată pentru sfaturile despre sport și menținere în formă. 

View this post on Instagram

Extend the summer

A post shared by Olya Abramovich (@oabramovich) on

În spatele unor imagini frumoase care i-au adus popularitatea se ascunde multă muncă și ambiție, spune Olya Abramovich în cartea ei „În spatele Instagramului”, pe care a publicat-o în 2019. Cu un număr de peste 1,8 milioane de urmăritori pe această rețea de socializare, rusoaica a câștigat doar anul trecut 10 milioane de ruble (peste 100.000 de euro) datorită colaborărilor obținute cu firme celebre, dar și a propriului brand de îmbrăcăminte.

De asemenea, Olya este autoarea unui curs de slăbit, care promite rezultate extraordinare doar după 21 de zile. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe pagina ei de internet și să-ți alegi pachetul dorit de antrenamente și sfaturi pe care le oferă.

În cartea ei, tânăra își povestește parcursul său în această lume a influencerilor, oferind și sfaturi pentru cei care vor să câștige bani din Instagram. Ea spune că nu i-a fost deloc ușor, dar a avut un vis și multă ambiție. Încă din copilărie, își amintește ea, dorința cea mai mare era să apară pe coperta revistelor. Neavând bani pentru a urma o școală de modeling, ea a început să-și publice propriile poze pe Instagram, iar treptat a învățat singură cum să-și scoată în evidență cele mai frumoase trăsături.

View this post on Instagram

🐾 summer 2020

A post shared by Olya Abramovich (@oabramovich) on

Acum 9 ani, Olya și-a schimbat total stilul de viață. A început să caute informații despre modelarea corpului prin sport și dietă, iar acum împărtășește cu fanii ei tot ce a învățat.  Desigur, unele imagini i-au adus și critici, cei care o urmăresc crezând că fata și-a făcut operații estetice. Ea a negat însă, în repetate rânduri, aceste bănuieli, spunând că silueta atletică este rezultatul multor ore de antrenament.

Sursa: protv.ro

Distribuie articolul: