Jurnalista Olivia Furtună a devenit mamă de băiețel în luna octombrie, iar de atunci fiecare zi îi aduce noi surprize.

Olivia Furtună va păstra în memorie pentru totdeauna anul 2015 și asta pentru că s-a căsătorit și a devenit mămică. La 15 Octombrie, prezentatoarea a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit, împreună cu soțul ei, Timur, Mark.

După două luni de la naștere, Olivia și Timur l-au cunoscut pe fiu cu spațiul virtual printr-un selfie, în care apar toți trei, zâmbind, semn că sunt o familie fericită care se bucură de fiecare zi trăită împreună. Olivia ne-a povestit cum se simte în primele luni, în rol de mămică de băiețel.

Cele 2 luni au trecut atât de repede. Trăim momente unice. Zambim mult. Mark ne face zilele mai luminoase. Ne jucăm, ne plimbăm și descoperim în trei în fiecare zi frumosul. Deja avem un regim, astfel e mai ușor decât prima lună.  Mark își contureaza mai bine „caracterul”. Zilele sunt minunate!” , a povestit Olivia pentru Revista noastră.

12404542_719047631528570_1433039112_n

Amintim că Olivia Furtună și-a arătat deja fiul pe contul ei de Facebook. Fotografia frumoasă a fost făcută într-o zi importantă pentru familia jurnalistei:

„Duminică am avut și prima zi de naștere în familie, trăită în trei. Astfel că, mami și Mark au fost primii care l-au felicitat pe tati”, a mai adăugat Olivia.

Foto: Arhivă personală