În cadrul campaniei „COOLtivăm Sănătatea” s-a implicat și îndrăgita interpretă Olga Verbițchi. Tânăra vorbește emoționant despre cum, la doar 15 ani, s-a învățat să facă față criticilor și să devină mult mai puternică.

Olga Verbițki a povestit sincer despre începutul frumos al carierei ei, cu toate acestea aceasta nu a ezitat să atingă și un capitol mai puțin plăcut din viața ei – critica.

„La început a fost foarte frumos. A fost WOW! Au fost scenă, fani, repetiții, studiouri. După care au început criticile, care a fost, de fapt, cea mai complicată perioadă din viața mea. Eu fiind o adolescentă, fiind un copil, aveam doar 15 ani când au început toate chestiile astea, mi-a fost foarte complicat să trec peste ele. Mi-a fost complicat să ascult criticele fără ca să răspund înapoi, fără ca să intru în certuri, fără ca să plâng, să cad deseori în depresii”, mărturisește Olga.

De ce Olgăi îi venea atât de greu să depășească această situație? Tânăra ne dă de înțeles că greșeala ei a constat în faptul că nu știa să accepte ajutor.

„De la început eu nu ascultam oamenii din jurul meu, chiar dacă îmi doreau binele. Eram foarte impulsivă, doream să fac totul singură. Mi se părea că eu sunt foarte importantă, că eu pot să fac totul fără ca să-mi spună cineva ceva și am înțeles că a fost o greșeală”, spune Olga.

Cu toate acestea Olga povestește despre momentul de cotitură în viața ei, care i-a schimbat viziunea și care i-a deschis orizonturile, care practic a transformat-o într-o altă persoană, iar spre sfârșit Olga eferă și un sfat prețios publicului.