Olga Cogâlniceanu este originară din satul Cobani, raionul Glodeni. Femeia este campioană Mondială și Europeană la suliță, pentru cei care o cunosc ea mai este și femeia de fier, care țintește din prima. Olga a plecat de-acasă pentru a face studiile sportive, iar după ce a finalizat școala sportivă din Chișinău, Facultatea de economie și un Masterat în drept, femeia a decis să se reîntoarcă de unde a pornit – la casa părintească.

„Am hotărât ca, încetul cu încetul, să începem reparația, dar să păstrăm amintirea părinților, deoarece oriunde nu am umblat, peste mări și țări, oricum aici ne trage”, povestește cu emoții Olga pentru calatoriicugust.com.

Femeia a transformat casa părintească într-o agropensiune care poate fi vizitată de toți cei care au dor de tot ceea ce înseamnă ACASĂ, iar visul ei cel mai mare este să ajungă în lista celor mai bune pensiuni din țară: „Vreau să țintesc cu pensiunea atât de bine cum am făcut-o și cu sulița”.

Proprietara a cutreierat lumea-n lung și-n lat, de la Japonia, până la America…., România însă este țara care a inspirat-o să deschidă o angropensiune.

„La Suceava am găsit meșterii care se ocupă intens cu construcțiile din lemn, tocmai de asta lemnul l-am luat de-acolo. România are tare multă verdeață, este o țară foarte frumoasă”, conchide femeia.

Casa părintească, vrea să devină loc de istorie pentru satul ei, tocmai de aceea femeia are planuri mari în ceea ce privește mica sa afacere. Vrea să facă condiții pentru toți oaspeții, iar vizitatorii care vor păși pragul casei ei – să vrea să se întoarcă de fiecare dată.

Sursa: calatoriicugust.com