Se pare că nu doar tânăra generație este înnebunită după Carla's Dreams. A demonstrat-o astăzi, interpreta de muzică ușoară, Olga Ciolacu. Invitată la emisiunea Veranda de la JurnalTV cu ocazia zilei de naștere, artista a comentat și despre succesul proiectului, care a făcut și face furori.


De o perioadă de timp, Olga Ciolacu nu mai este atât de prezentă pe micile ecrane. Interpreta a avut și o explicație: nu își mai dorește să creeze piese, doar de dragul de a fi lansate cât mai des:

Astăzi cântecele au ajuns să fie un fel de fast-food. În vremurile noastre, un cântec dura ani și ani de zile. Era preluat, era îndrăgit și cântat de multă lume. Acum, l-ai lansat, peste o lună – două altul, altul și nu se mai reține nimic. Astăzi nu se ține cont de ceea ce noi am prețuit foarte mult în muzică: linie melodică sau armonie. Astăzi, se pune accent numai pe ritmică”, a mărturisit artista.

580484_512413872132140_2111162986_n

Totuși, îndrăgita cântăreață nu este împotriva muzicii noi, dar, spune ea, aceasta trebuie să fie de calitate:

„Păcat că din tot elanul acesta de cântece și interpreți nu rămâne nimic. Avem doar o izbucnire, care este Carla’s Dreams. Îmi place dintr-un punct de vedere, pentru că băiatului acesta chiar îi merg mințile foarte bine și a lansat un proiect comercial pe nota 10. Băiatul acesta a simțit excepțional pulsul timpului pe care îl trăiește și tendința tineretului pe care îl reprezintă. El și-a ales mesajul foarte bine. Nu oricine poate face ceea ce face Carla’s Dreams. Din puctul acesta de vedere, jos pălăria!”

Vezi momentul Aici.

Olga Ciolacu, împlinește astăzi vârsta de 67 de ani. La mulți ani, distinsă Doamnă!

475246_372138662826329_271179243_o

Foto: Facebook.com