Parcă mai ieri aflam despre cea mai importantă zi din viața Olesei Sveclă și a lui Anatol Durbală. În câteva zile se vor împlini 3 luni de la marele eveniment, ocazie pentru care mirii au fost imortalizați pe coperta unei reviste autohtone.

Olesea și Anatol sunt noii protagoniști ai revistei nupțiale „Nunta by Aura”, iar ieri au luat în mâini un prim exemplar al noii publicații.

„E ciudat să-ţi vezi mutra pe o copertă… dar, totodată e şi plăcut! Mulţumesc Revistei NUNTA by Aura pentru provocare”, mărturisește frumoasa soție a actorului Anatol Durbală.

„Perechea care dă peste cap ideile despre nuntă” – așa este supranumit proaspătul cuplu Sveclă-Durbală, pe coperta publicației, unde apare purtând frumoasele straie de miri: ea – rochie dantelată, el – costum de culoare marsala, potrivit cu nuanța rujului și numelui ei – Sveclă.

În interviul pentru publicația autohtonă, mirii vorbesc despre cum s-au cunoscut, îndrăgostit și căsătorit.

„Ne-am cunoscut la facultate, într-un cadru academic, chiar dacă o zărisem de câteva ori și înainte. Când Olesea era în anul III, am fost invitat să fac un „fragment pedagogic” la grupul lor. Trebuie să spun că la început, între noi nu s-a format o relație bună, nici măcar neutră, tocmai invers. Mi-a părut nedisciplinată, întârzia la ore, nici măcar nu citise piesa din care era acel fragment, de altfel una celebră. Într-un cuvânt: nervi, neînțelegere, rutină. Abia după facultate lucrurile s-au schimbat treptat au prins un oarecare contur”, spune Anatol, în interviu.

Cât despre cererea în căsătorie, mireasa mărturisește:

„Ne cunoșteam cu Anatol de mult timp și nu credeam că vom ajunge aici, că ne vom oficializa relația. Cererea în căsătorie a fost ceva neașteptat pentru mine. Anatol a pus la cale un scenariu adevărat. La patru dimineață am fost chemată la o colegă, să merg undeva anume. Aceasta era însoțită de un bărbat necunoscut. Am ajuns într-un final la bariera Sculeni, acolo am văzut un balon cu aer cald. Anatol m-a invitat să facem o promenadă la răsărit, să admirăm orașul de sus. Iar la un moment dat a zis „până aici a mers ostașul” și m-a cerut în căsătorie.”

Olesea susține în interviu că are un soț de aur: „Eu am fost scutită de griji, m-am ocupat doar de rochie, meniu și culoarea decorului. Pregătirile au fost pe seama lui Anatol, chiar și pantofii mi i-a găsit el. Timp de o lună am organizat totul. Apropo, am lucrat, nu ne-am luat pauză de la serviciu.”

Amintim că în scurt timp, Olesea și Anatol vor deveni părinți. Cei doi au anunțat că vor avea o fetiță.

Foto: Arhiva personală, Nunta by Aura