De câțiva ani, actorul Emilian Crețu împreună cu toate personajele lui dă culoare vieții noastre. Recent a deschis un magazin de vopsele și tot ce înseamnă reparații interior și exterior. „Dă culoare casei tale” este și motto-ul Altdolf Tehnik. Magazinul este importator direct pe piață al produselor ISOMAT – o gamă largă de materiale de construcții produse pe baza tehnologiilor avansate și la prețuri accesibile. Recent, meșterii de la noi au avut ocazia să asiste la un masterclass de prezentare a acestor produse în care au aflat despre posibilitățile de combinare, utilizare și soluțiile practice pentru orice tip de reparație sau construcție.

ISOMAT acum și în Moldova!

Isomat produce în Grecia și Serbia și au o vechime pe piață de peste 40 de ani. În Republica Moldova sunt de puțin timp, însă deja au reușit să fie testate cu succes de mulți cumpărători și constructori. Totul se datorează firmei Altdorf Tehnik, care a reușit cu succes și perseverență să infiltreze pe piața noastră. Practic 80% dintre produsele Isomat sunt speciale, acestea vin la pachet cu tehnologia avansată, cu „rețeta” combinării lor și cu soluțiile practice pentru o mai bună rezistență și eficacitate. Exact ceea ce caută clienții!

Produsele Isomat, acum la Chișinău

Materiale Hidroizolante, adezivi și chituri, vopsele și tencuieli – toate se pot găsi într-o gamă deosebită de culori și opțiuni la Altdorf Tehnik. Isomat pune la dispoziție o serie largă de materiale pentru reparații, dar și aditivi pentru betoane și mortare sau chiar pardoseli.

Gamă de soluții

Orice problemă de șantier are câteva soluții, iar măiestria constructorului sau a zugravului poate fi pusă în valoare anume de produsele folosite. Specialiștii Isomat au propus o gamă largă de soluții privind întreținerea și repararea locuințelor. Alegerea materialelor potrivite și aplicarea lor corectă sunt esențiale pentru soluționarea problemelor cu care se confruntă specialiștii, dar și persoanele fizice ulterior. Altdorf Tehnik și Isomat propun o gamă completă de soluții constructive de reparații pentru o varietate de probleme, bazate pe experiența anterioară și know-how-ul dobândit în timp.

Prezentarea gamei de soluții Isomat la Altdorf Tehnik

Vopsele pentru exterior 

Isomat acordă o importanță deosebită inovației și dezvoltării continue de produse noi. În acest scop, compania dispune de un departament de Cercetare și Dezvoltare bine organizat, în care își desfășoară activitatea personal științific specializat, și care este alcătuit din 5 secții chimice diferite. Acestea dezvoltă în fiecare an produse noi, care răspund nevoilor pieței și evoluțiilor tehnologice din industria construcțiilor. Deasemenea, se aduc îmbunătățiri produselor deja existente. Spre exemplu, vopselele de exterior sunt lavabile, pe bază de acril, ideală pentru profesioniști, iar cea de tipul Flexcoat este o vopsea hidroizolantă și elastică.

Vopselele de interior

În ultimii ani, compania a pus un accent deosebit pe dezvoltarea unei game de produse esențiale pentru renovare și reparații. Și-au îmbogățit, astfel foarte mult categoria de produse pentru reparații, creând în același timp mai multe linii noi de produse pentru decorare și renovare. Cel mai important grup de produse creat a fost cel al vopselelor pentru interior și exterior ISOMAT COLOR SYSTEM, grație cărora Isomat a intrat cu un succes deosebit pe piața extrem de competitivă a vopselelor pentru construcții. Gama de vopsele este îmbogățită în fiecare an cu produse noi, mai specializate, cum ar fi seria de produse pentru protecția lemnului de la Isomat, deosebite prin calitatea lor superioară.

Un produs foarte solicitat este vopseaua lavabilă mată pentru interior, dar și „Isomat bath&kitchen” o vopsea lavabilă antimucegai, concepută special pentru baie și bucătărie. Astfel, doamna Dora are la ea toate soluțiile pentru ca gospodăria ta să prindă culoare și în interior, și pe dinafară.

Compania ISOMAT a fost fondată în 1980 pentru a satisface nevoia crescută de materiale de construcții, prin producerea și promovarea produselor avansate tehnologic la prețuri accesibile. Cu două fabrici de producție ultra-moderne, în Salonic și Belgrad, patru societăți afiliate în piețele din Serbia, România, Bulgaria și Turcia, un birou în Rusia și o rețea puternică de distribuitori locali, ISOMAT operează în peste 55 de țări din întreaga lume prin vânzări la export.

Grație Altdorf Tehnik, produsele au ajuns și la Chișinău, pe strada Miorița 44. Altdorf Tehnik  înseamnă 3 prieteni care au depus eforturi deosebite pentru a-și construi o imagine și a crea relații pe termen lung cu cei mai importanți producători de pe piața materialelor de construcții. Progresul afacerii i-a pus totodată și în postura de furnizor pentru alte companii, astfel ca aceste parteneriate i-au ajutat să se dezvolte și să creeze o poveste de succes.

Dă culoare casei tale cu Altdorf Tehnik!

Adresă: Miorița 44, Chișinău. Telefon: 069702060

P