Lyasan Utiasheva a publicat niște filmulețe rare cu familia sa, unde a povestit despre plecarea cu soțul ei Pavel Volya și cu copiii, într-un sat de lângă Penza, la odihnă.

Zilele trecute, Lyasan Utiasheva, în vârstă de 36 de ani, și Pavel Volya, în vârstă de 42 de ani, împreună cu copiii lor, au plecat pentru o vacanță de vară într-un sat lângă orașul natal al showmanului, Penza. Pe Instagram, faimoasa sportivă le spune abonaților că vacanța lor de familie se îndepărtează de capitala zgomotoasă, publicând noi imagini și videoclipuri în feed-ul și poveștile ei.

Lyasan a publicat câteva fotografii noi: într-una e cu soțul ei, iar în cealaltă cu fiul ei de opt ani, Robert. Fotografiile în natură au fost făcute de fiica cuplului, Sophia, în vârstă de șase ani.

„Oamenii mei iubiți. Uitați-vă ce mare este deja Rob”!

De asemenea, Laysan și Pavel, împreună cu copiii, au pescuit. În poveste (story) pe rețeaua de socializare Instagram, Utiasheva a arătat cum Volya și tatăl său îi învață pe micii Robert și Sofia cum să pescuiască corect. Copiii au stăpânit această abilitate destul de repede.

Sursa: spletnik.ru

 

Distribuie articolul: