La începutul carierei sale prin anii ’90, pe când juca în celebrul serial Twin Peaks și cunoscuse ce înseamnă celebritatea, Lara Flynn Boyle era considerată un sex symbol. Din păcate timpul, dar și operaațiile estetice i-au jucat festa. În prezent actrița este aproape de nerecunoscut, menționează adpm.ro.

Era o adevărată divă, un star internațional în devenire. Femeile pe de o parte o admirau, pe de alta o invidiau, iar bărbații erau cuceriți de frumusețea și eleganța saa. Lara era un sex simbol, dar anii au fost necruțători pentru ea.

Actrița apare extrem de rar în public, ultima sa apariție publică se întâmpla acum 2 ani. Și nu a fost nici pe departe vreo apariție glam, ci una cu sticlă de whiskey în mână. Iată însă că săptămâna aceasta, paparazzi au surprins-o în timp ce își plimba câinele pe străzile din Los Angeles. Femeia arată diferit în prezent.

Lara Flynn Boyle pare trasnformată complet în urma operațiilor estetice nu tocmai reușite.

Lara a jucat rolul Donna Hayward în serialul Twin Peaks între 1990 și 1991. S-a și iubit, vreme de 2 ani, cu colegul sau de platou Kyle MacLachlan. Timp de un an, Lara Flynn Boyle a trăit o poveste de iubire și cu Jack Nicholson. Și-au făcut publică relația în 1999, la Premiile Emmy.

Sursa: adpm.ro