Ce fac bărbații, atunci când își însoțesc soțiile sau iubitele la shopping? În primele minute, se implică activ, după care obosesc și se plicisesc, fiind mereu în așteptare. Pentru a evita astfel de stări în rândul partenerilor, conducătorii unui centru comercial din China au amenajat în interior odăi de așteptare pentru bărbați. Utilitate sau truc de marketing?

Se știe deja că orașul Shanghai este nu doar cel mai mare oraș din China, ci și un centru important comercial în Asia. Tocmai din acest considerent, la centrul comercial Global Harbour au fost amenajate primele odăi de așteptare pentru bărbați, unde femeile își pot „lăsa” soții sau iubiții pentru a se dedica în liniște cumpărăturilor.

Centrul comercial are amenajate câteva cabine cu pereți de sticle, odăile fiind destinate odihnei și relaxării. Cei care vor, pot utiliza jocurile video. Se menționează că asemenea cabine pot fi frecventate inițial gratuit, însă în timp, vor solicita o taxă ce va putea fi achitată cu ajutorul telefonului mobil.

Unii vizitatori se declară încântați de „efect”, alții au menționat că în aceste cabine este nevoie de un aparat de aer condiționat.

Vedeți un reportaj filmat la acest subiect:

Foto: captură video

Video: 中天新聞CH52

Distribuie articolul: