Geanta de mână are o semnificație specială pentru Feng Shui, deoarece este obiectul cu care avem cel mai mult contact și cel care absoarbe cea mai multă energie de la noi și de la locurile pe care le vizităm. De aceea, este important să o păstrăm tot timpul curată și să avem grijă ce lucruri punem în ea. Iată obiectul pe care să nu-l porți niciodată în geantă, deoarece atrage ghinionul și sărăcia!

 

Feng Shui reprezintă o artă şi o filozofie orientală, care permite decorarea casei şi a biroului astfel încât să beneficiezi de succes, de prosperitate, fericire, dragoste şi reuşite pe toate planurile.

Potrivit specialiștilor Feng Shui există un obiect pe care nu ar trebui să îl porți în geantă sau în poșetă, deoarece poate atrage energia negativă. Ceea ce această tradiție orientală străveche spune să eviți cu orice preț sunt cărțile de vizită oferite de alții.

Cu toate că poate părea un obicei banal și nu te-ai fi gândit niciodată că îți poate aduce ghinion, ei bine, cărțile de vizită se pare că poartă energia posesorului, iar acest lucru îți poate afecta atât bunăstarea emoțională, cât și pe cea financiară, dacă le porți în geanta ta de mână.

De asemenea, specialiștii Feng Shui susțin că în geantă nu ar trebui să pui niciodată medicamentele. Potrivit acestora, a purta pastile în poșetă nu este de bun augur.

În arta Feng Shui, medicamentele sunt asociate cu boala și negativitatea, așa că, atunci când le porți în geantă, introduci energia yin în spațiul tău yang.

Feng Shui consideră că o geantă sau o poșetă este un simbol al bogăției și al prosperității. Dacă pui medicamente, amesteci energia yin, care aduce ghinion și energie negativă în spațiul tău de bogăție și prosperitate. În plus, purtarea medicamentelor poate fi în detrimentul vitalității și sănătății tale.

Potrivit Feng Shui, substanțele chimice care se regăsesc în pastile emit energie negativă care îți poate afecta aura și poate provoca dezechilibru. Acest dezechilibru poate provoca tulburări fizice și emoționale, îți poate scădea imunitatea și te poate expune la boli.

Distribuie articolul: