Kate Middleton a fost și este, în continuare, una dintre cele mai frumoase femei din Marea Britanie și nu numai. Ajunsă la vârsta de 41 de ani, soția Prințului William este admirată în toată lumea pentru stilul ei vestimentar, dar și pentru aspectul ei fizic impecabil. Iată ce obicei o ajută pe Prințesa de Wales să se mențină în formă!

 

Kate Middleton nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate femei din întreaga lume. Chiar și la cei 41 de ani ai săi, soția Prințului William arată fabulos, având un trup de invidiat și un ten perfect.

Cum se mențină în formă Prințesa de Wales? De curând, aceasta a vorbit deschis despre stilul ei de viață. Iată ce face partenera lui William pentru a se menține tot timpul în formă.

În cadrul unui eveniment ce s-a ținut la Hampton Court Palace, Kate Middleton a dezvăluit cum arată diminețile ei. Totodată, ea a mărturisit că, uneori, reușește să își facă timp pentru câteva exerciții fizice.

„Alerg mereu după copii – fac de toate, de fiecare dată când am timp să fac și un exercițiu, îl fac, sar chiar și în trambulină cu copiii înainte să îi duc la școală”, a declarat Prințesa de Wales, potrivit Daily Mirror.

Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii superbi, pe Prințul George de 9 ani, pe Prințesa Charlotte de 7 ani, dar și pe Prințul Louis de 4 ani. Potrivit Prințesei de Wales, toți trei adoră să facă mișcare. Iată însă ce sport îndrăgește micuțul Louis.

„Întotdeauna suntem puțin competitivi unul cu celălalt. Toți iubesc sportul, iar Louis este nebun după rugby. Sunt la vârsta la care adoră să alerge”, a dezvăluit Kate Middleton.

Distribuie articolul: