Oaspete pufos și deosebit la Casa Albă. Soții Biden vin cu o mică premieră aducând la reședință o pisică, acest lucru nu s-a mai întâmplat din anul 2009. Willow are doi ani și a fost adoptată de Prima Doamnă al Statelor Unite. 

Fotografiile cu simpatica felină au fost dustribuite de Prima Doamnă pe Twitter.

Willow este o pisică cu păr scurt, tigrată, al cărei nume potrivit CNN – este inspirat din denumirea oraşului natal al soţiei lui Joe Biden, Willow Grove, din statul Pensylvania.

Jill Biden a văzut-o pentru prima dată pe cea care avea să-i devină animal de companie într-un eveniment de campanie electorală în 2020, după cum a informat secretarul ei de presă, Michael Larosa. Atunci, pisica a sărit pe scenă, iar proprietarii fermei unde se desfăşura evenimentul au remarcat imediat conexiunea care s-a creat între felină şi Prima Doamnă, care a decis s-o adopte. Pisica a rămas până acum în grija unor cunoscuţi.

„Willow se instalează la Casa Albă cu jucăriile ei favorite, cu recompensele ei şi are mult spaţiu la dispoziţie pentru a explora”, a dat asigurări Larosa.

Felina îl are drept colocatar pe Commander, un ciobănesc german pe care soţii Biden l-au adoptat în decembrie 2021, după moartea lui Champ, un alt ciobănesc german care a trăit 13 ani, sperăm că se vor înțelege bine.

 

Distribuie articolul: