Îți propunem să vezi un filmuleț care ar putea să îți dea peste cap toată ziua. S-ar putea sa te uiți altfel la situațiile incomode sau neplăcute, cauzate de oamenii din jur. În loc să te superi, adu-ți aminte de acest video și zâmbește. Fă-le cu mâna și zâmbește-le oamenilor care aruncă „gunoi” peste tine.

În momentul în care s-a creat o situație de accident și un șofer a sărit cu ceartă la cel de-al doilea, ghiciți ce a făcut ultimul? I-a zâmbit deși nu era el vinovat. E vorba despre atitudinea lui față de oameni și viață.

„Să îți spun ceva. Oamenii sunt ca niște mașini de gunoi. Merg încărcați de gunoaie, dezamăgiri, frustrări, de mânie. Când gunoaiele se adună cu vârf, trebuie să le descarce undeva. Uneori, le varsă asupra ta. Însă nu trebuie să o iei personal, ci să le faci cu mâna, să zâmbești, să le urezi de bine și să mergi mai departe. Nu lăsa gunoaiele lor să se împrăștie peste colegii de muncă sau peste oamenii de pe stradă. Iubește-i pe cei care se poartă frumos și roagă-te pentru cei care nu o fac. Viața e formată 10 la sută din ceea ce faci și 90 la sută din modul cum reacționezi.”

 

Distribuie articolul: