Unele daruri de Crăciun se întâmplă să fie însuflețite! La fel s-a întâmplat și cu niște utilizatori ai rețelei sociale Reddit, care s-au lăudat cu veverița pe care au adoptat-o recent, după ce i-au salvat viața. Acum, locuiește pomul de sărbătoare și pare să fie fericită printre globulețele atârnare în pom!

Veverița rănită la cap a fost găsită pe un acostament, după ce fusese lovită de o mașină. Din fericire, un cuplu care trecea cu mașina pe alături a oprit și a decis să ia animalul de jos și să-l îngrijească, în speranța că își va reveni.

La doar 6 zile de când a fost adus acasă, în preajma Revelionului, veverița și-a îmbunătățit starea de sănătate și a început să mănânce din nou singură, chiar dacă nu-și coordonează bine restul mișcărilor. A fost numită „Mitten” (în traducere: „mănușă”) și nu este unicul animal din casa stăpânilor săi, totuși, se „înțelege” bine cu restul.

20153012152531

Salvatorii rozătoarei recunosc că puiul nu era în stare să țină nimic cu lăbuțele proprii, de aceea a fost hrănit cu seringa. Aceștia mai recunosc că animalul va supraviețui cu greu în lumea sălbatică, de aceea a fost lăsat acasă la ei. Acum, soții se văd nevoiți să-i amenajeze un țarc și să planteze în curte un brad.

„Cel mai mult adoră să se cațăre pe Pomul de Crăciun”, recunosc stăpânii veveriței, în rețeaua Reddit, acolo unde publică fotografii cu Mitten.

V2mweeml

Foto: carefree_dude/Reddit.com

Distribuie articolul: