După ce s-a simţit rău în ultimele săptămâni, vedeta din România – Anca Serea a anunţat vestea cea mare. Soția lui Adi Sâna este însărcinată pentru a şasea oară. Vedeta are 38 de ani şi arată senzaţional. Are deja 5 naşteri la activ, dar trupul ei a rămas ca în adolescenţă.

Anca Serea susţine că nu a avut în plan să rămână însărcinată. Cu toate astea, ea şi soţul ei, Adi Sînă, şi-au mai dorit un copil. Dumnezeu i-a binecuvântat. Vedeta e gravidă în 6 luni.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaş şi iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate şi cu anemia mea, pe care o ţin sub control, dar şi cu o tensiune foarte mică”.

Vedeta a mărturisit că a avut ceva probleme de sănătate la începutul sarcinii. În prezent, cum starea de rău i-a trecut, are mare grijă de alimentaţia sa. Mănâncă multe legume şi fructe, mai ales în starea lor naturală.

Distribuie articolul: