Alexandrina și Daniel sunt părinții unui băiețel de un an, iar în curând, ar trebui să devină părinți pentru a doua oară. Cuplul proaspăt căsătorit este în așteptarea unei fetițe pe care au decis s-o numească Victoria.

„Puteți dona pentru Alexandrina AICI”

Cu părere de rău, tinerii nu se pot bucura de această veste, întrucât fetița a fost diagnosticată intrauterin cu o boală complicată la inimă, este vorba de sindromul hipoplaziei inimii. Au aflat despre aceasta în cele 22 de săptămâni de sarcină, când Alexandra a mers să facă prima ecografie cu ultrasunete.

Acum, tânăra mămică este în a 26-a săptămână de sarcină, fetița se dezvoltă normal și nu este în pericol, însă după ce sa va naște vor apărea problemele. Imediat după naștere, fetița va avea nevoie de 2 sau 3 operații pe cord.

Diagnosticul este foarte dificil și vor avea nevoie de un tratamentul la Centrul German de Cardiologie din Berlin. Suma necesară estimativă pentru tratament e de 161.940 euro. Părinții sunt disperați, au nevoie de bani pentru a o salva pe micuță. Cu durere în suflet, ei îi roagă pe toți acei care pot să-i ajute. Fără această operație, fetița nu are nici o șansă la viață!

„Puteți dona pentru Alexandrina AICI”

Distribuie articolul: