În loc să dea o grămadă de bani pentru cea mai importantă rochie din viața ei, Abbey Ramirez-Bodley, o tânără din Oklahoma (SUA), a decis să-și meșterească de una singură rochia de mireasă. Tot de ce a avut nevoie, a fost ața albă, croșeta și un strat de pânză care avea să-i servească în calitate de căptușelă.

Abbey și-a dorit ca în cea mai importantă zi din viața ei, să poarte o rochie confecționată cu propriile mâini, iar rezultatul celor 70 de dolari, dar și 8 luni investite, a fost absolut fantastic. Din spusele tinerei de 22 de ani, aceasta și-a dorit să meargă în fața altarului într-o rochie în stil retro, vintage. Variantele existente la salon, însă, costau prea mult pentru buzunarul ei.

5646455a290000d7004dcfb1

Împreună cu o mătușă, Abbey s-a aventurat să-și confecționeze acasă ținuta inedită. Tot mătușa este cea care a învățat-o pe tânără să împletească încă de pe când aceasta avea vârsta de 5 ani. Nu au urmat niciun model, ci au croșetat după intuiție, oținând o rochie cu mâneci lungi.

Nunta a fost celebrată pe 17 octombrie, iar, precum și se aștepta, rochia miresei a plăcut mult apropiaților și prietenilor mirilor. „Unii invitați ne-au întrebat toată noaptea, pe mine și mătușa mea, despre cum ne-a reușit să creăm această rochie”, a recunoscut mireasa.

56464546290000da004dcfb0

Foto: JULIE GRAHAM PHOTOGRAPHY

Distribuie articolul: